Zawody zapowiadają się na imprezę na dobrym poziomie i zabawa będzie na pewno bardzo przyjemna.
Zapowiada się nawet sponsorski browarek z najwyższej półki...
Stąd zaproszenie ode mnie, jako komandora naszej Sekcji, a także moje osobiste do kolegów i zawodników opcji przeciwnej.
Zapraszamy WAS na zawody w Jaworze. jest jeszcze czas na zgłoszenie
Myślę,ze czas zakopać siekierki, zacząć znowu bawić się wspólnie.
Po tym co zdarzyło się w Konopiskach (zemściliście się, petycje pisaliście,przeczołgaliście mnie i ok...
) i to chyba wystarczy. Czy nie?
Teraz cała Europa wie, że Polacy jak te durnie żrą się tak jak ci nasi, pożal się Boże politycy...
W sumie po tym czasie jaki minął, to chyba wystarczy.
Myślę,ze jak połączymy szable, to być może uda się połączyć obie nasze organizacje, i zrobić wspólnie porządne zawody na zbliżonym poziomie jak onegdaj bywało w Bełchatowie.
Pomyślcie o tym.
Moje zdanie jest takie: Dla wspólnego dobra najwyższy czas zacząć rozmawiać, połączyć siły, zakopać animozje i robić dobą robotę dla naszej wspólnej zabawy i tego czym żyjemy.
Z mojej strony mogę jedno,szczerze: PRZEPRASZAM wszystkich, którzy czują się przeze mnie obrażeni w postach pisanych być może w afekcie, ale w sumie (jak mi się wydawało) w dobrej wierze.
Czas zaciera rany i myślę,że chyba wystarczy i trzeba wreszcie podać sobie rękę do zgody.
Przemyślcie to sobie Koledzy.
( Waldek, Ty także...
)
Andrzej